Doorgaan naar artikel
Heeft u advies nodig? Bel ons dan gerust op 06 86 05 56 41.
Heeft u advies nodig? Bel ons dan gerust op 06 86 05 56 41.

Over TotaalThuisZorg™

Welkom bij TotaalThuisZorg!

Onze missie is om het leven van onze klanten positief te beïnvloeden, dit proberen wij te doen door onze kwaliteit hoog te houden en goede klanten service aan te bieden. Wij willen het leven van ouderen opfleuren en gemakkelijker maken, dit willen we bereiken door ouderen van onze producten te voorzien.

Door dat wij al een lange tijd producten voor ouderen verkopen hebben we veel ervaring opgedaan en weten we precies hoe we je tevreden kunnen maken én houden. We streven kwaliteit na in plaats van kwantiteit.

Onze filosofie van het verbeteren van de manier waarop we werken, is van fundamenteel belang geweest voor onze groei en onszelf als een serieuze speler in de industrie. We werken rond de behoeften van onze klanten en willen een uitzonderlijk serviceniveau bieden en streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen door te allen tijde een echt persoonlijk en professioneel serviceniveau te bieden en daarmee een positieve invloed hebben op het plastic probleem.

De belangen van onze klanten hebben altijd de hoogste prioriteit voor ons, dus we hopen dat je net zoveel plezier zult beleven aan onze producten als we doen door ze beschikbaar te stellen. Als je vragen hebt over ons of het product, neem dan gerust contact via